„Canadian Business“ skelbia kasmetinį 500 greičiausiai augančių Kanados įmonių sąrašą „Growth 500“. 2019 m. Fleet Complete užėmė 211 vietą. Fleet Complete pateko į šį sąrašą vienuoliktus metus iš eilės.

Torontas (2019 m. rugsėjo 12 d.) – Šiandien „Canadian Business“ ir „Maclean’s“ paskelbtame greičiausiai augančių Kanados įmonių 500-uke Fleet Complete užėmė 211 vietą.  Fleet Complete kiekvienais metais užima vis aukštesnę vietą, šiemet įmonė pakilo per 10 vietų sąraše – iš 221 vietos, kurioje buvo 2018 m., ir 152 vietomis pernai  – 2017 m. buvo 363-oje vietoje.

„Growth 500“ sąrašą sudarinėja geriausios Kanados verslo ir žiniasklaidos organizacijos, įmonės yra vertinamos pagal penkerių metų pajamų augimą. Fleet Complete penkerių metų pajamų augimas buvo 438%, o metinio augimo koeficientas (CAGR) –  40%.

„Didžiuojamės būdami „Growth 500“ sąraše vienuoliktus metus iš eilės ir kasmet pakildami vis į aukštesnę vietą“, sako Fleet Complete generalinis direktorius Tony Lourakis. “Šis laimėjimas atspindi neįtikėtiną žmonių, dirbančių Fleet Complete, atsidavimą ir skatina mūsų greito tarptautinio augimo viziją. Turime didelių tikslų ateinantiems metams ir tikimės pasiekti naujų aukštumų plėsdami savo verslą.“

“Įmonės, esančios 2019 m. „Growth 500“ sąraše yra tikrai puikios. Jų įžvalgos, inovacijos ir sumanus valdymas, jų istorijos yra puikus pavyzdys, rodantis kaip šiandien sėkmingai vystyti verslą,” sako „Growth 500“ programos vadovas Beth Fraser. “Kanados greičiausiai augančių įmonių programai yra daugiau nei 30 metų, džiugu matyti, kad verslumas šioje šalyje yra stipresnis nei bet kada.“

„Growth 500“ nugalėtojai yra pristatomi specialiame: „Canadian Business“ leidinio numeryje, išleistame kartu su „Maclean’s“žurnalu bei interneto svetainėse CanadianBusiness.com ir Growth500.ca.

Apsilankykite „Fleet Complete“ interneto svetainėje: fleetcomplete.lt
Pamėkite mus „Facebook“: @FleetCompleteLietuva
Sekite mus „Linkedin“: Fleet Complete Baltics

Apie Growth 500
Jau 30 metų Growth500 laikomas labiausiai vertinamu ir įtakingu verslo reitingu Kanadoje. Growth 500 vertina Kanados sparčiausiai augančias kompanijas pagal 5 metų apyvartos augimą ir sudaro reitingą. Growth500 įkūrė Canadian Business. Į reitingą patekusių įmonių profiliai yra skelbiami specialiame Growth 500 leidinyje, kurį išleidžia Canadian Business (jį rasite kartu su Maclean‘s žurnalo spalio numeriu) ir internetu Growth500.ca ir CanadianBusiness.com. Daugiau informacijos apie reitingą Growth500.ca.

Apie Canadian Business
Pradėtas leisti 1928 m, „Canadian Business“ yra ilgiausiai leidžiamas ir patikimiausias verslo leidinys Kanadoje. Tai yra geriausias šalies žiniasklaidos prekės ženklas, skirtas vadovams ir verslo lyderiams. Jis skatina Kanados verslo elito sėkmę, daugiausia dėmesio skirdamas svarbiausiems dalykams: lyderystei, inovacijoms, verslo strategijai ir valdymo taktikoms. Sužinokite daugiau: CanadianBusiness.com.

Apie Fleet Complete
Fleet Complete® tai pirmaujantis globalus tinklinių automobilių technologijų tiekėjas, teikiantis strategiškai svarbius autoparkų, turto ir mobiliios darbo jėgos valdymo sprendimus. Kompanija aptarnauja virš 500 000 vartotojų ir virš 35 000 įmonių Kanadoje, JAV, Meksikoje, Australijoje, Nyderlanduose, Belgijoje, Liuksemburge, Austrijoje, Vokietijoje, Graikijoje, Danijoje, Švedijoje, Suomijoje, Norvegijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Kompanija platina savo paslaugas, bendradarbiaudama su tokiais partneriais kaip AT&T JAV, TELUS Kanadoje, Telstra Australijoje, ir Deutsche Telekom (T-Mobile) įvairiose Europos šalyse. Fleet Complete glaudžiai bendradarbiauja su pasauliniais originaliosios įrangos gamintojais, tokiais kaip General Motors, Toyota, Mitsubishi Australia, Cummins ir kitais. Fleet Complete išlieka viena sparčiausiai augančių įmonių pasaulyje, laimėjusi daugybė apdovanojimų dėl savo inovacijų ir augimo. Daugiau informacijos rasite fleetcomplete.com